Corona revalidatie

Claudicatio Intermittens - Fysiotherapiepraktijk Dynamiek

Gespecialiseerd om mensen die het corona virus hebben doorgemaakt te kunnen begeleiden naar herstel

Corona revalidatie bij Fysiotherapie Praktijk Dynamiek

Het coronavirus heeft een flinke impact op de samenleving en onze manier van leven. In het bijzonder de mensen die door het coronavirus getroffen zijn. Fysiotherapie Praktijk Dynamiek heeft zich gespecialiseerd in corona revalidatie om mensen die het corona virus hebben doorgemaakt te kunnen begeleiden naar herstel. De restsymptomen kunnen zijn; benauwdheid, afname spierkracht en verminderde conditie. Mensen die het coronavirus hebben gehad zijn gebaat bij adequate en optimale revalidatie waarbij men wordt begeleid door een fysiotherapeut met de vereiste kennis en expertise.

Daarnaast werken wij samen met diëtist Gea Koopman. Optimale aandacht voor ondervoeding, met name bij ouderen, speelt ook een belangrijke rol in de preventie van een besmetting én als onderdeel van de revalidatie. Voor herstel na corona onder begeleiding van een fysiotherapeut en diëtist kunt u een afspraak maken bij Fysiotherapie Praktijk Dynamiek, Lindehove 6 te Epe:
0578 – 613 482, info@fysiodynamiek.nl; Diëtist Gea Koopman, Medisch Centrum Willem Tell., Willem Tellstraat 17, 06-16 19 88 50, info@dietistepe.nl.

Locaties Fysiotherapie Praktijk Dynamiek: Epe, Heerde en Hattem.

Afspraak maken